HTML

Xlicit aukciós oldal blog

Xlicit aukciós oldal blog

Szavazás

Nyereményjáték - póker

STOP SPAM mozgalom

Címkék

Blogtársak

Még semmi...

Online póker: csalás trójai vírussal

2008.03.19. 10:21 Xlicit

Rengeteg pénz forog az online póker világában így nem csoda, hogy hamar célpontjává vált az online csalásoknak. A Techradar.com szerint online csalók trójai vírusokat használnak hogy segítségükkel elnyerjék a pénzt a játékosoktól.

Aggódunk az online póker legitimitása miatt, újra és újra felbukkannak a manipulált leosztásokról, flagelt játékosokról szóló elméletek, nemrég pedig újabb superuser botrány borzolta fel az online játékosok idegeit. Azonban, ahogy a Techradar.com cikkéből kiderült, nem csak így lehetünk veszélyben.
Trójai vírus. Bármikor kaphatunk a gépünkre, akár e-mailben is jöhet, letölthetjük valamelyik oldalról vagy egyéb módon megszerzett programokkal is a gépünkre kerülhet.
Mikko Hypponen, az F-Secure biztonsági szoftvervállalat vezető kutatója olyan esetről számolt be a Techradar.comon, ahol egy online pókerjátékosnak olyan trójait találtak a számítógépén, amely titokban screenshotokat készített a gépről.

A cikk folytatása... a www.xlicit.hu oldalon.

Pókerzseton, pókerkártya, asztal, kártyakeverő, póker dvd, könyvek: Xlicit.hu

______________________________________________________________________________
A pókerezést kedvelőknek ajánlom a poker.xlicit.hu oldalt, érdemes licitálni...

2 komment

Címkék: hírek játék kártya póker nyereményjáték kártyajáték pókerzseton xlicit

A bejegyzés trackback címe:

https://xlicit.blog.hu/api/trackback/id/tr45386211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jágó · http://darkpoker.blog.hu 2010.01.14. 13:26:55

Ez szemét dolog a javából. Trójai vírussal elég gyakran találkozni olyan online poker segédprogramokban ami fizetős, de mi a tört változatával próbálkozunk. Azzal vigyázzatok! Kézelemző programok, botok, stb...

2011.03.15. 21:34:00

Én a everesten járok úgy, hogy ha 2 táblánál több van nyitva, mindig lelassul, majd időgyorulás, és kitesz. a kurva anyjukat.
süti beállítások módosítása