HTML

Xlicit aukciós oldal blog

Xlicit aukciós oldal blog

Szavazás

Nyereményjáték - póker

STOP SPAM mozgalom

Címkék

Blogtársak

Még semmi...

Megjelent a Kártya Magazin 9. száma

2008.03.16. 13:46 Xlicit

Káryta magazin 9. számMegjelent a Kártya Magazin legújabb, 9. száma. Ez az első olyan szám, amely az előző után csupán egy hónappal jelent meg, így kíváncsian lapoztuk fel.
A legújabb magazin sem szűkölködik érdekes cikkekben. Beszámolót olvashatnak (röviden, de velősen) a Dracula hold'em élő versenyéről, mely az Excalibur kaszinóban lett megtartva és a PokerHeaven élő pókerversenyéről is. Ismertető a magyar fejlesztők - köztük Selindek - kezei közül kikerült kamerás pókerasztalról.

Para-Kovács Imre egy újabb szösszenettel jelentkezik, mely "A játéktartomány és a szeretet hatalma" címet viseli. Interjút olvashatunk a 3. BPO győztesével, Duró Gyulával. Tolnai Tibor a nagy tétű játékokról, míg Foris Attila egy újabb régi kalandját írja le S. -el. Szilasi Viktória az előző számban beígért tétlépésről és annak rejtelmeiről értekezik, míg Mészáros Balázs elkezdett egy cikksorozatot, az asztali etikettről. Nagy „Tannhauser" Norbert is folytatja a játékos típusok bemutatását, most a feszes-passzív játékosról olvashatunk. Mezősi Tamás a "posztó blog" írója is egy érdekfeszítő kis írással jelentkezik.

A cikk folytatása... a poker.xlicit.hu oldalon.

Pókerzseton, pókerkártya, asztal, kártyakeverő, póker dvd, könyvek: Xlicit.hu

______________________________________________________________________________
A pókerezést kedvelőknek ajánlom a poker.xlicit.hu oldalt, érdemes licitálni...

Szólj hozzá!

Címkék: játék kártya licit póker aukció zseton nyereményjáték xlicit

A bejegyzés trackback címe:

https://xlicit.blog.hu/api/trackback/id/tr46380696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása