HTML

Xlicit aukciós oldal blog

Xlicit aukciós oldal blog

Szavazás

Nyereményjáték - póker

STOP SPAM mozgalom

Címkék

Blogtársak

Még semmi...

Egy német bróker nyerte az EPT Polish Open $600.000-os fődíját

2008.03.19. 14:24 Xlicit

Rengeteg pénz forog az online póker világában így nem csoda, hogy hamar célpontjává vált az online csalásoknak. A Techradar.com szerint online csalók trójai vírusokat használnak hogy segítségükkel elnyerjék a pénzt a játékosoktól.

PokerStars EPT Polish Open11 órányi játék után a 40 éves német Michael Schulze nyerte a PokerStars European Poker Tour varsói versenyét. A 358 fős mezőnyt maga mögött tudva $609.782-t vehetett fel a cím mellé.

Az €5.750-s nevezési díjú verseny összdíjazása €2 millió felett volt. A döntő leosztásban Schulze egy portugál profi Ricardo Sousa osztott 7-7 lapjait verte A-6-tal. Sousa a harminc éves oportoi családapa €345.779-t kapott a második helyért.

A norvég Trond Erik Eidsvig ebben az évadban harmadszor került az EPT döntő asztalára. Ezúttal a nyolcadik hely és €56.913 lett a nyereménye, ami szintén szép összeg egy $30-os online selejtezőről bejutva.

 

A cikk folytatása... a www.xlicit.hu oldalon.

Pókerzseton, pókerkártya, asztal, kártyakeverő, póker dvd, könyvek: Xlicit.hu

______________________________________________________________________________
A pókerezést kedvelőknek ajánlom a poker.xlicit.hu oldalt, érdemes licitálni...

Szólj hozzá!

Címkék: játék licit póker aukció zseton nyereményjáték kártyajáték xlicit

A bejegyzés trackback címe:

https://xlicit.blog.hu/api/trackback/id/tr61386216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása